Hírek
Rajz- és fotópályázatot hirdet a Titkok Háza Tudományos Élményközpont a környezetvédelem napja alkalmából a Fejér megyei általános és középiskolás diákok részére. Légy piacképes akkor is, ha új munkahelyet keresel! Sajnos az idei évben is folyamatosan érkeznek a bejelentések a Civil Marketing Kft. elnevezésű gazdasági társaság civil szervezetek beszámolóit érintő nem egyszer fenyegető, agresszív megkereséseivel...Szerdától e-recepttel is kiválthatók a gyógyászati segédeszközök, így a vércukormérő tesztcsíkok a gyógyszertárakban. Az ezzel kapcsolatos kommunikáció már megkezdődött, valamint készült egy rövid tájékoztató...A Gazdaságvédelmi Akcióterv keretében 2020. április 21-én kihirdetésre került - a koronavírus-járvány gazdasági hatásainak mérséklése érdekében szükséges adózási könnyítésekről szóló - 140/2020. (IV. 21.) Korm...Pályázati felhívás 16-35 éves fiatalok számára. 
 Sorsunkba írva
2020.04.30.
Május 15. a Családok napja, melyre idén – nem megszokott keretek között – az Enyingi Család és KarrierPont egy előadással hívja fel a figyelmet.  Tisztelt segítségre szoruló Honfitársaink! 
 Elégedettek a veszélyhelyzet kezelésével, de aggódnak a cégek jövője és a munkalehetőségek miatt a fehérváriak – derült ki a Prosperis Alba koronavírus-helyzetet vizsgáló kutatásának adataiból. A COVID-19 okozta világjárvány mindannyiunk életére hatással van, a családok...Az egészségügyi veszélyhelyzet alatt az iskolai munkarendhez igazodva szünetelteti a személyes részvételt igénylő programokat a Titkok Háza Tudományos Élményközpont, viszont az online térben új programot indít 2020. április...< Vissza     Előre >