Csoda nap Jenőben
Amikor azt mondjuk, hogy népszerűsíteni kell az önkéntességet -az olyan száraz, mi is érezzük.
Tudjuk, az önkéntesség az, ahol ott van a szív, ott vannak a tettek és ahol már egész pici korban egy közösség úgy neveli a gyermekeket, hogy a másokért való és a lakóhelyünkért való szolgálat sokkal több a szónál: önkéntesség.
 
 
Fejér vármegye egyik kicsiny példás települése Jenő község, ahol a Kerekes Ildikó vezette település hemzseg a tettvágyó emberektől.
A település, ahol a vezető egy mindenki közül, ahol a megye legfiatalabb templomát állították közösségi összefogással, ahol hajnalban is kinyitják templomkaput, mert büszkék.
A település, ahol a Civil Összefogás Fórumtól kapott eszközök napi használatban vannak a településen élők és az óvoda gyermekei között.
Irodánk ma a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara - NAK és Varga Imre István jóvoltából 40 kg piros ropogós almát vitt a Hétmérföldes Óvodába. A gyerkőcökkel felaprítottuk az almákat, hogy utána megkínáhassunk mindenkit a friss almaléből. Ezt követően megnéztük a gyerekek által kicsinosított oviudvart és fűszerkertet és a közösségi munkából felépített tereket a településen.
Egy csoda nap volt a mai Jenőben! Hálásak vagyunk, hogy a vendégeitek lehettünk és ma egy kicsit mi is a részesei lehettünk ennek a rendkívüli közösségnek. 
nyomtatás