Közlemény
A Fejér Megyei Civil Közösségi Szolgáltató Központ ezúton tájékoztatja ügyfeleit, hogy a járványügyi helyzetre tekintettel 2021. március 8 – március 22. közötti időszakban a Fejér Megyei Civil Közösségi Szolgáltató Központ személyes ügyfélfogadását szünetelti és tanácsadásait online és telefonon biztosítja. 
 
 
 
Elérhetőségeink:
Berdó-Kovács Erika: 06/30/617-3292
Bökönyi Bernadett: 06/70/628-3500
 
Email: civil@echomail.hu
 
Egyben felhívjuk a figyelmet arra is, hogy 2021. március 8-án ismét megjelenik a felhívás a Magyar Falu Programban a civil szervezetek támogatására, a keretösszeg ezúttal is ötmilliárd forint lesz. A program sikeres volt, ezért jelentősebb változtatás nélkül ismétlik meg a felhívást, vagyis ingatlanvásárlásra és -felújításra maximum hatmillió forintig, gépjárműbeszerzésre maximum ötmillió forintig, eszközvásárlásra, vagy programok szervezésére, lebonyolítására pedig két-kétmillió forintig lehet pályázni. A pályázatokat április 7. és május 7. között lehet benyújtani, a lebonyolító szervezet a Bethlen Gábor Alapkezelő lesz.
A Falusi civil alapban az a szervezet, amelyik tavaly gépjárműbeszerzésre pályázott sikeresen, az idén erre nem pályázhat, illetve az a szervezet, amelyiknek sikeres pályázata volt tavaly ingatlanvásárlásra, az idén erre nem, legfeljebb a felújításra nyújthat be pályázatot. Pályázatot az a szervezet nyújthat be, amelyiket 2020. december 31-ig jogszerűen bejegyeztek 5000 fő alatti településen.
A pályázattal kapcsolatban további információval és segítséggel állunk a Fejér megyei civil szervezetek részére a Fejér Megyei Civil Közösségi Szolgáltató Központ online elérhetőségein. A pályázattal kapcsolatban részletes online tájékoztató fórumot is szervezünk, melyről hírlevélben, honlapunkon és közössségi médiás felületeinken értesülhetnek.
 
Kérjük Önöket, kövessék figyelemmel híreinket!
 
 
Fejér Megyei Civil Közösségi Szolgáltató Központ
 
 
nyomtatás