Tornázz és mosolyogj!
Rusznák Renáta oktató tartott jó hangulatú köredzést a Palotaváros újonnan kialakított sporttelepén, a tavak mellett augusztus 22-én. A kora esti tornára nyolc, igazán kitartó hölgy jött el és csinálta teljes erőbedobással a feladatokat. 
 
 
 
Mint mindig, Rusznák Reni edzésén most is remek volt a hangulat. A megjelentek mindegyike hősiesen tűrte és teljesítette az izzasztó gyakorlatokat, így nem csak a foglalkozás elején, de a végén is láttunk mosolyokat, bár utóbbiakba már egy jó adag fáradtság is vegyült.
A vasárnap esti köredzésre egyébként a TOP-6.9.2-16-SF1-2018-00001 „Helyi közösségfejlesztés Székesfehérváron” című projekt keretében kerülhetett sor, így a programhoz bárki csatlakozhatott, kötelezettségek nélkül.
A torna természetesen egy kis beszélgetéssel indult: a foglalkozás vezetője felmérte a jelenlévők teherbírását, kitértek a sérülésekre, esetleges betegségekre, amikre minden esetben figyelemmel kell lenni, ha az ember – azok dacára – mozogni vágyik.
Szerencsére a résztvevő hölgyek edzettnek bizonyultak, így a kötelező, negyedórás bemelegítés után mindenki felpörgött és kihozta magából a legjobbat. A Palotavárosi tavak mellett kialakított, új sportpálya egyébként tökéletes helyszínnek bizonyult a tornához: 17 és 19 óra között – tehát a torna ideje alatt – a park maga volt a béke „szigete”.
A köredzés nem mellesleg semmilyen különleges eszközt nem igényelt: az érdeklődőknek csak egy polifoamot kellett magukkal hozniuk. Rusznák Renáta, az oktató arra biztat mindenkit, hogy ha még nem tették, a következő tornán vegyenek részt!
 
 
nyomtatás